Runistka Agnieszka Wdowczyk - wizytówka
Witam Was serdecznie.
Mam na imię Agnieszka, pomagam każdemu, kto się do mnie zgłosi ze swoimi problemami życiowymi.
Korzystam z run, które w przepiękny sposób podpowiadają mi jak mam doradzić osobie, która potrzebuje porady. Bardzo często wspomagam się numerologią.
O co można pytać się run?
Praktycznie o wszystko. Zaznaczam jednak, że runy nie odpowiadają na pytania tak lub nie.
Należy zadawać konkretne pytania, a wtedy wyrocznia runiczna doradzi jak trzeba postępować.
Znaki runiczne pomocne są nie tylko w sztuce przepowiadania przyszłości, mają też moc leczącą.
Dlatego zawsze można się spytać run o zdrowie, czy też dowiedzieć się jaką runą się wesprzeć aby pomogła w danej dolegliwości.
Niektóre runy stosowane są również w radiestezji czyli poprzez oddziaływanie kształtów, chronią przed promieniowaniem geopatycznym.
Skrypty runiczne czyli napisy runiczne można wykorzystywać w zależności od swoich potrzeb.
Oto kilka przykładów skryptów, które maluję dla każdego, kto chce z nich korzystać. Zapewniam, że one działają. Np.
Skrypt runiczny ułatwiający znalezienie dobrze płatnej pracy.
Skrypt, który chroni dzieci.
Skrypt na odzyskanie długu.
Skrypt aby pozbyć się nałogu.
I wiele innych, które podaję na innej stronie.
Informacja o opłatach za porady i jak można z nich skorzystać.
Jeżeli chcesz skorzystać z porady run, możesz się ze mną skontaktować osobiście w Warszawie, listownie, mailowo lub telefonicznie.
Godzinna konsultacja telefoniczna kosztuje 100 zł.
Jak z niej skorzystać ?
Należy zadzwonić do mnie aby umówić się na termin konsultacji. Po ustalonym terminie należy wpłacić kwotę na podane konto.
Jeżeli posiadasz usługę w telekomunikacji bezpłatne wieczory, umów się wieczorem, połączenie nic Cię nie będzie kosztowało.
Jeżeli chcesz osobiście się ze mną spotkać, zapraszam do Warszawy. Najpierw zadzwoń do mnie na telefon stacjonarny lub na komórkę i umów się na spotkanie.
Koszt konsultacji wynosi 100 zł za godzinę.
Skrypt runiczny o wymiarach 14,50cm x 21,00cm namalowany pastelami na grubym kartonie - 20 zł
Trzy skrypty runiczne o tych samych wymiarach - 50 zł
Skrypty są do Was wysyłane na mój koszt.
tel. 0 604 332 889
tel. / 22 / 659 56 67
Napisz do mnie: agnieszka@swiatenergii.vel.pl
Pozdrawiam Zosia
Nie wiem dlaczego ale taka pomoc za uwzględnieniem run czy jakiejkolwiek innej magii nie poiwnna byc interesowna....