Warsztaty Integracji Oddechem I Krok
Warszawa 10-11 czerwca, 2006
Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych na dwudniowe wprowadzające warsztaty Integracji Oddechem, pozwalające zrozumieć istotę procesu i doświadczyć jego działania. Warsztaty oparte są na pracy z oddechem, zawierają dwie sesje oddechowe. Praktyka świadomego oddychania czyni nas bardziej żywotnymi, dodaje energii i sił witalnych, zwiększa potencjał twórczego życia. Warsztat polecany jest szczególnie tym, którzy chcą dokonać pozytywnych zmian w sobie, w swoim życiu, i w świecie w którym żyjemy. To niezapomniana przygoda samopoznania pełna wglądów i zdumiewających odkryć
Warsztaty odbywają się w sobotę i niedzielę. Prowadzący warsztaty: Mariusz Świetlik. Koszt warsztatów 250 zł. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na nr tel. (604) 296 068 lub marta@inteo.pl
Więcej informacji na stronie www.inteo.pl
Witam ponownie!
są jeszcze miejsca na warsztaty Integracji Oddechem. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam: warsztaty@inteo.pl lub tel. (604) 296 068
Pozdrawiam
Marta
Mam pytanko , Marto.
Czy Mariusz Świetlik , prowadzący ten kurs , to Mars - obecny na tym forum? Bo jeśli tak, to brrrrrrrrrrrr , na samą myśl skora mi cierpnie.Obserwuję to forum , i jakm na forum zajmujące się duchowością , to arogancja tego pana jest tu wielce niestosowna i jawi mi się niemiłym dysonansem. Jako nauczyciel owej Integracji Oddechowej ma na uwadze najprawdopodobnie tylko zyski , bo jak widzę kurs tani bynajmniej nie jest. Przykro mi wydawać tę opinię na podstawie odczytywania postów , ale tak czuję.Łączę ukłony i pozdrowienia dla członków tego niezwyklego Forum.
Jan.
Gościu Janie. Piękno jest w oczach patrzącego, zgadnij co jeszcze może w nich być?