Darma, Forum Rozwoju, Ezoteryka

Forum na temat rozwoju osobistego, medytacji, afrimacji, biznesu, psychologii...

Nie jesteś zalogowany.

#1 2006-05-05 11:02:57

Marta
Użytkownik

Warsztaty Integracji Oddechem Krok I

Warsztaty Integracji Oddechem I Krok

Warszawa 10-11 czerwca, 2006

Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych na dwudniowe wprowadzające warsztaty Integracji Oddechem, pozwalające zrozumieć istotę procesu i doświadczyć jego działania. Warsztaty oparte są na pracy z oddechem, zawierają dwie sesje oddechowe. Praktyka świadomego oddychania czyni nas bardziej żywotnymi, dodaje energii i sił witalnych, zwiększa potencjał twórczego życia. Warsztat polecany jest szczególnie tym, którzy chcą dokonać pozytywnych zmian w sobie, w swoim życiu, i w świecie w którym żyjemy. To niezapomniana przygoda samopoznania pełna wglądów i zdumiewających odkryć  wink

Warsztaty odbywają się w sobotę i niedzielę. Prowadzący warsztaty: Mariusz Świetlik. Koszt warsztatów 250 zł. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na nr tel. (604) 296 068 lub marta@inteo.pl

Więcej informacji na stronie www.inteo.pl

2006-05-05 11:02:57

OnetKontekst
Reklama

#2 2006-06-05 21:56:28

Marta
Użytkownik

Re: Warsztaty Integracji Oddechem Krok I

Witam ponownie!

są jeszcze miejsca na warsztaty Integracji Oddechem. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam: warsztaty@inteo.pl lub tel. (604) 296 068

Pozdrawiam smile

Marta

#3 2006-06-05 22:36:07

Guest
Gość

Mam pytanko , Marto.

Czy Mariusz Świetlik , prowadzący ten kurs , to Mars - obecny na tym forum? Bo jeśli tak, to brrrrrrrrrrrr , na samą myśl skora mi cierpnie.Obserwuję to forum , i jakm na forum zajmujące się duchowością , to arogancja tego pana jest tu wielce niestosowna i jawi mi się niemiłym dysonansem. Jako nauczyciel owej Integracji Oddechowej ma na uwadze najprawdopodobnie tylko zyski , bo jak widzę kurs tani bynajmniej nie jest. Przykro mi wydawać tę opinię na podstawie odczytywania postów , ale tak czuję.Łączę ukłony i pozdrowienia dla członków tego niezwyklego Forum.

Jan.

#4 2006-06-05 23:45:52

MarS
Użytkownik
Od: Wawa

Gościu Janie. Piękno jest w oczach patrzącego, zgadnij co jeszcze może w nich być?

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< DUCH ALOHA | Czy juz wiem, ze abstynencja jest moja jedyna szansa? >>

Inne tematy:

Przytulanie się

Rozluźnienie ciała w Yiquan/Zhan Zhuang

POKORA

Witam wszystkich serdecznie :)

kurs jogicznego masazu tajskiego Szczecin kursy masaz tajski szkolenia

kredyt na auto - parkiet warszawa - moderowany blog typu precel - projektowanie grafiki - udowodniona utrata wagi - Aliasy - OFE - praca Szczecin - matura - Verbatim double layer - sekatory - Chełm - yerba mate - ślub - koszulki polo
ogłoszenia nieruchomości praca samochody turystyka komputery
psychologia hipnoza ezoteryka

Stopka forum